Babykleertjes

 

Babykleertjes

 

Wie op zoek is naar leuke, hippe, schattige of stoere babykleertjes voor jongens en meisjes, hoeft niet verder te zoeken. Zus & Zo bestaat sinds maart 2003 en laat sindsdien met een sterke collectie en een actieve bedrijfsvoering zien dat het steeds meer klanten aan zich weet te binden. De babykleertjes worden zowel in de winkel in Volendam verkocht, als in de mooie, overzichtelijke webshop.

 

Babykleertjes - Elke dag iets nieuws

 

De winkel voor onder andere babykleertjes is inmiddels een begrip in Volendam en omstreken. Hier vind je alles op het gebied van mode voor de baby. Omdat Zus & Zo altijd op zoek is naar nieuwe producten word je als klant iedere dag verrast. Want vrijwel dagelijks worden er nieuwe babykleertjes aan de collectie toegevoegd. Voor elke baby is er genoeg te kiezen met kleding in diverse prijssegmenten van maat 44 (prematuur) tot maat 104 (peuter). Bovendien is er nog een breed aanvullend assortiment met cadeaus en accessoires voor de baby en de peuter.


Babykleertjes - Snel en gemakkelijk

 

Hoe lang duurt het voor je de babykleertjes in je bezit hebt? Niet lang. Wanneer je via de website bestelt, krijg je direct een bevestiging terug. Na betaling, heb je de babykleertjes doorgaans binnen drie dagen in huis. De levertijd wordt altijd vermeld. Onze webshop is 24 uur per dag geopend.
Openingstijden van de winkel in Volendam: maandag 13.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag 9.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag 10.00 uur tot 18.00 uur.
 

Laden...